Från Broadway till Duvemåla

NYHETER

Jesper Tydén tillbaka efter sjukdom

Jesper Tydén återvänder och Oscar Collin gästar i Gävle och Sundsvall

JesperOscar

Vi är otroligt glada att kunna meddela att Jesper Tydén, som missat inledningen av höstturnén på grund av sjukdom, i helgen äntligen är tillbaka med oss på scen!

Vi har också förmånen att få med oss Oscar Collin hela helgen, så välkommen till Gävle och Sundsvall för en extra speciell helg i musikalens tecken!

Fantastisk helg i Halmstad och Jönköping

Jönköpings-Postens recensent gillade vad han såg!

EnsemblenEfter en superhärlig helg med konserter i Halmstad och Jönköping laddar våra fantastiska sångare, sångerskor och musiker om batterierna inför nästa vända på turnén.


På lördag är det dags för Askersund att bli musikalifierade, och på söndag ges dubbla föreställningar på Vara Konserthus – vi ses väl där?


Tills dess kan vi bjuda på den här fina recensionen från Jönköping i helgen!

 

Jpkg-Posten-recension

Klicka på bilden för en större version.

Jesper Tydén fortsatt satt ur spel - Niklas Asknergård ersätter

En av Sveriges mest meriterade musikalstjärnor hoppar på turnén!

Niklas AsknergårdDå Jesper Tydén tyvärr är fortsatt satt ur spel är vi jätteglada att kunna välkomna Niklas Asknergård (fd. Andersson) in som solist i Från Broadway till Duvemåla på konserterna i Halmstad och Jönköping till helgen!

Niklas kan räknas som en av Sveriges mest framgångsrika artister på Londons musikalscener. Mellan åren 1999-2003 spelade han tre stora roller på West End i musikalerna (Chris) Miss Saigon, (Marius) Les Misérables och (Raoul) The Phantom Of The Opera samt original uppsättningen av Miss Saigon UK-Tour.

I Sverige gjorde Niklas sin musikaldebut 1997 som Tony i West Side Story på Slagthuset. Efter det har vi sett honom i Miss Saigon, Kristina från Duvemåla, My Fair Lady och Cats. 2014 gjorde Niklas sin debut på Stockholms Stadsteater där han spelade två planerade föreställningar som titelrollen i musikalen Sweeney Todd.

Niklas har medverkat i en mängd tv-program bl a Så ska det låta, Allsång på Skansen och Melodifestivalen.

Tillsammans med Malmö Symfoniorkester har Niklas spelat in två skivor ”Musikalfavoriter” och ”Feelings”.

Välkommen Niklas!

Jesper Tydén tvingas avstå premiären på grund av sjukdom - Oscar Collin ersätter

Oscar imponerade på dagens rep!

TydenCollin

Tyvärr måste vi meddela att vår underbara solist Jesper Tydén blivit akut sjuk och därmed tvingas avstå från helgens premiär i Östersund. Krya på dig Jesper 💖💖💖

Som tur är får vi in ett riktigt superproffs som ersättare!

oscar-collin-repOscar Collin utbildar sig för tillfället till sångpedagog vid Stockholms Musikpedagogiska Institut och har erfarenheter från både musikalscenen och som kompositör. Oscar har skrivit fillm/tv-musik till ett flertal tv-program i Sverige och Europa men också till flera dansproduktioner. Oscar arbetar även på Balettakademiens Musikallinje som musikaliskt ansvarig och sångcoach.

På musikalscenen sågs Oscar senast i musikalen Les Misérables vid Århus Teater där han var understudy till rollen Jean Valjean.

Med bara två dagars varsel hoppade herr Collin in idag – och vilket superrep han gjorde! Hatten av och välkommen in i hetluften Oscar!

Östersundspubliken har verkligen något att se fram emot i helgen…

2017 års stipendiat utsedd

Andra vinnaren av vårt musikalstipendium är korad!

Linnea Rydqvist

Årets Musikalstipendiat har nu utsetts, och vinnaren är Linnea Rydqvist från Ballettakademien i Göteborg. Stort grattis Linnea!

”Jag är så otroligt glad! Tack ‘Från Broadway till Duvemåla’ för att ni tror på mig! Det är en ära vara er Musikalstipendiat och att få vara med på delar av er turné!”, skriver Linnea i ett inlägg på Facebook.

Som hon själv antyder i hälsningen kommer Linnea uppträda som gäst under höstens konserter i Halmstad och Jönköping.

Välkommen i gänget Linnea!

Extrakonsert på Vara konserthus

Dubbla föreställningar i Vara i höst!

Vara Konserthus

På grund av stor biljettefterfrågan till höstens föreställning i Vara den 8 oktober kan vi nu avslöja att en extraföreställning kommer att äga rum på konserthuset senare samma kväll!

Biljetterna till extrakonserten, som är klockan 19.30, finns redan nu ute för försäljning – så missa inte chansen! Det finns även ett begränsat antal biljetter kvar till föreställningen kl 16.00.

BOKA BILJETTER

Sanna Martin klar för höstturnén!
Sanna Martin / Foto: Karin Törnblom
Foto: Karin Törnblom

Vi är väldigt glada över att äntligen kunna meddela att Sanna Martin är klar för höstturnén av ”Från Broadway till Duvemåla”!

Sannas debut i musikalsammanhang var som nunna i Sound Of Music på Göta Lejon 1995. Sedan dess har både större och mindre roller följt i en rad föreställningar, såväl shower som pjäser, egna uppsättningar samt många fler musikaler. Senast har vi sett Sanna som Madame Giry i The Phantom of the Opera på Cirkus i Stockholm och dessförinnan som Aviatrisen i musikalkomedin Förklädet på Göta Lejon. Hon har även kunnat ses och höras i Leonard Bernsteins MASS i Oscarskyrkan, Peter Pan på Stockholm Stadsteater, My Fair Lady på Oscarsteatern och Jekyll & Hyde på Chinateatern.

Sanna har varit sångsolist i stora sammanhang som t.ex vid Stockholm Water Prize på Stadshuset och Last Night of the Proms i Konserthuset. Hon har turnerat med showen Livet, av och med Jonas Gardell och kunde senast ses i densammes senaste succé Mitt enda Liv på Maximteatern i Stockholm.

Sanna har även gett ut det egenproducerade albumet ”Min vrå av världen – 9 sånger av Peter LeMarc” och ägnar sig utöver sitt artisteri åt att skriva krönikor och coacha andra i presentationsteknik.

I Från Broadway till Duvemåla kommer Sanna Martin bl.a att framföra hits som ”The Winner Takes It All” ur Mamma Mia, ”Somewhere” ur West Side Story och ”One Night Only” ur Dreamgirls.

Andra nyheter inför hösten är att föreställningen delas upp i två akter och därmed blir längre. Bland det nya materialet som tillkommer märks låtar ur Jesus Christ Superstar, Mamma Mia och La La Land.

Fantastisk helg i Örebro, Västerås och Falun

Från Broadway till Duvemåla - Vestmanlands Läns Tidning
Jesper Tydén och Viktoria Tocca pryder Vestmanlands Läns Tidnings förstasida efter konserten i Västerås

I helgen reste turnén vidare för konserter i Örebro, Västerås och Falun.

Tack till alla inblandade för tre helt fantastiska kvällar!

Nästa vecka rundar vi av vårturnén med konserter i Östersund och Umeå. Men redan i september är Från Broadway till Duvemåla tillbaka för en fullspäckad höstturné som börjar där våren avslutades – i Östersund.

Kolla in turnéplanen för samtliga datum och orter vi besöker i höst!

Biljettrusning i Östersund

Ytterligare extrakonsert inbokad

Peterson Berger Hallen

FBTD ❤️ ÖSTERSUND

Första konserten i Östersund sålde slut på bara några veckor, och var utsåld redan innan jul. Då lade vi till en extraföreställning i september.

Eftersom biljetterna redan börjar ta slut även för den föreställningen, släpper vi ytterligare ett konsertdatum – 23 sept kl. 19.00!

Utsålt i Malmö och fina recensioner från Karlskrona

Vårturnén rullar vidare!

Från Broadway till Duvemåla - Slagthuset, Malmö
Foto: Annika Nilsson

Efter den fantastiska vårpremiären reste turnén förra veckan vidare mot två i princip utsålda föreställningar på Slagthuset i Malmö. Vilket bemötande vi fick! <3 SKÅNE <3

Igår gick resan vidare till Karlskrona för en minst lika härlig konsert – och publik. Tusen tack till alla som kom!

Här är en recension av konserten (tack Blekinge Läns Tidning!):

Recension Karlskrona

Vårpremiären avklarad

Stort tack till Göteborg, Karlstad och Stockholm!

Så var vårpremiären avklarad – och vilken helg det blev!

Vi började i Göteborg, där konserten på fantastiska Storan blev en total succé med stående ovationer och publik som dansade med i extranumret.

På lördagen tog vi sikte på Karlstad, där ett kokande CCC mötte upp och bjöd tillbaka med en otrolig stämning.

Premiärhelgen avslutades sedan med en helt magisk konsert i Stockholm på anrika Cirkus och härliga Skandiascenen.

Stort tack till alla inblandade!

Nu laddar vi om inför dubbla föreställningar i Malmö på fredag och lördag. Vi ses väl där? 🙂

Annika Herlitz gästar Östersund & Umeå


Vi är jätteglada att få välkomna fantastiska Annika Herlitz som gäst på konserterna i Östersund och Umeå, 28 & 29 april!

För de allra flesta är Annika mest känd som den svenska rösten till karaktären Elsa i Disneys supersuccé ”Frost”.

Hon deltog i Allsång på Skansen 2014 där hon framförde låten ”Slå dig fri” från just ”Frost”, vilket var hennes första TV-framträdande. I musikalväg har man bland annat kunnat se Annika i Grease, Jesus Christ Superstar och nu senast Evita. 2015 deltog hon i Melodifestivalen med låten ”Ett andetag”.

Biljettförsäljningen ångar på inför vårturnén

Extraföreställningar i Malmö och Östersund!

Vårturné 2017
Vårturnén närmar sig med stormsteg och nu är det bara två månader kvar till premiären på Storan i Göteborg!

Efter höstens succéturné är det bra tryck på biljettförsäljningen inför vårturnén som drar igång den 17 mars i Göteborg. I Östersund sålde vi ut Storsjöteatern omgående och bestämde oss därför att boka in en extrakonsert i höst! Så fick du ingen biljett i vår får du en ny chans den 22 september på Petterson-Berger Hallen.

Även i Malmö är intresset stort, och till konserten på Slagthuset den 24 mars finns endast ett fåtal biljetter kvar. Vad gör vi åt det? Ger ännu en extraföreställning dagen efter förstås!

Vi är dessutom väldigt glada att kunna meddela att Linda Holmgren, som deltar i konserten på Cirkus i Stockholm, även kommer att medverka som gästsolist på konserterna i Karlskrona, Skövde och Norrköping!

Så har du inte bokat din biljett inför våren börjar det bli hög tid!

Succén rullar vidare

Vi närmar oss finalhelgen i Kristianstad

Från Broadway till Duvemåla
Höstturnén närmar sig sitt slut efter fyra fantastiska kvällar i Helsingborg, Vara, Baldersnäs och Bollnäs. Stort tack till alla som kom och skapade musikalmagi tillsammans med oss!

Nu återstår endast turnéns grand finale med två utsålda föreställningar i Kristianstad den 28:e och 29:e oktober, där vi dessutom bjuder på en eminent gästsolist i form av Emil Sigfridsson.

Håll hårt i din biljett om du fått tag på en 🙂

Musikalpodden ute på iTunes & Soundcloud

Ny podcast med Viktoria Tocca & gäster

MusikalpoddenNu finns Musikalpodden med Viktoria Tocca ute på iTunes! Gå in och prenumerera och lyssna på allt som har med musikal att göra.

För er som inte har iPhone eller av annan anledning inte kan lyssna på Musikalpodden via iTunes, så kan ni lyssna via Soundcloud istället. Kom ihåg att prenumerera, så att ni inte missar några nya avsnitt!

Utsålt i Ystad och stående ovationer i Jönköping

Andra helgen under höstturnén blev en succé!

Ystad-JonkopingFantastiskt vackra Ystads Teater var fylld till sista plats när höstturnén drog vidare i helgen, och kvällen efter fick vi Jönköpingspubliken att stå upp och dansa i Kulturhuset Spira. Vår andra höstvända kunde inte ha varit bättre!

Dessutom fick vi en fin recension från Ystads Allehanda. Ni hittar den här nedanför.

Nu ställer vi in siktet på Helsingborg där vi tänker lyfta taket på lördag. Hoppas vi ses där!

Recension Ystads Allehanda

Fullt hus på Tibble Teater

Tack till alla som kom på vår skivrelease!

Från Broadway till Duvemåla på Tibble Teater
Bilder: Thérèse Giertta Augustsson & Christina Nilsson

Tibble Teater var fylld till sista stol på onsdagkvällen med anledning av den exklusiva releasekonserten av vår CD, ”Från Broadway till Duvemåla: Highlights från Konserten”, där merparten av turnéns solister stod på samma scen.

Stort tack till alla som kom, samt alla ni som köpte skivan. Om någon missade det kan vi påminna om att det går alldeles utmärkt att beställa CD’n via hemsidan. Du hittar den HÄR.

Nu laddar vi om inför helgen då turnén når en utsåld Ystads Teater på fredag, samt Kulturhuset Spira i Jönköping på lördag. Vi ses där 🙂

Höstpremiären avklarad!

Underbar stämning i Kalmar & Motala under premiärhelgen

En recension från Motala Vadstena Tidning dök upp under söndagen. Betyget 4 av 5 får väl anses som godkänt 🙂

Stort tack Motala <3

Recension Motala

Höstpremiären avklarad!

Underbar stämning i Kalmar & Motala under premiärhelgen

Wow, vilken fantastisk premiärhelg! Höstturnén kunde inte ha fått en bättre start än den vi fick i Kalmar på fredagskvällen. Underbar publik, magisk stämning!

På lördagen fortsatte vi med en minst lika härlig kväll i Motala. Vi vill rikta ett STORT tack till samtliga inblandade och, inte minst, alla fina som tog sig ut och gav oss en flygande start på höstturnén!

Här kommer en kort men effektiv recension från Östra Småland och premiärkvällen i Kalmar.

Kalmar recension

2016 års stipendiat utsedd

Första vinnaren av vårt musikalstipendium är korad!

Hanna BoquistNu är det klart! Det första Från Broadway till Duvemåla-stipendiet går till: 

HANNA BOQUIST

Vi fick in över 30 ansökningar till årets stipendium och det var många som var riktigt bra! Trots det var det ett enhälligt beslut av juryn att ge 2016 års ”Från Broadway till Duvemåla”-stipendium till HANNA BOQUIST, 21 år, som går tredje året på Balettakademiens musikallinje i Göteborg.

 

 

Juryns motivering: 
Hanna har kommit en bra bit på väg i sitt artisteri, hon känns levande, tekniskt kontrollerad och har ett djup som vi tycker mycket om. Hon har ett moget uttryck som känns baserat på medvetna val och hon känns ärlig och rak i sitt sätt att leverera. Hon ligger också på en hög sångteknisk nivå för sin ålder, något som är en förutsättning om man ska hålla för att spela stora musikalroller många föreställningar i veckan.

Tysk storstjärna klar för vårturnén

Tyska musikalstjärnan Jan Ammann ansluter till turnén & skivan

Jan AmmannVi är väldigt stolta att kunna meddela att Jan Ammann, en av Tysklands största musikalstjärnor, kommer att medverka som gästsolist på vår CD-releasekonsert på Tibble Teater i Täby utanför Stockholm den 27 september och även med ett eget bonusspår på vår kommande skiva!

Jan Ammann har spelat huvudroller i musikaler som Ludwig II, Disney’s Beauty and the Beast, Jekyll & Hyde, Showboat, Disney’s Tarzan, Rebecca, West Side Story och Tanz der Vampire.

På vår skiva ”Från Broadway till Duvemåla – Highlights från konserten” medverkar han med ”Die unstillbare Gier” från musikalen ”Tanz der Vampire” och vi ser fram emot att för första gången få presentera denna världssångare för den svenska publiken!

Bridges of Madison County på svenska

Första godkända översättningen från succémusikalen!

Broarna-i-Madison-CountyInför premiären av höstturnén som drar igång i Kalmar i september kan vi avslöja  en fantastisk nyhet!

Vi har fått skriftligt godkännande från musikalkompositören Jason Robert Brown att spela in två sånger från hans nya Broadwaymusikal ”The Bridges of Madison County” på svenska, i översättning av Viktoria Tocca, på vår kommande skiva!

Det är första gången Brown godkänner en annan inspelning av materialet, förutom the Original Broadway Cast Recording och första gången han godkänner en översättning till ett annat språk!

ToccaSjobergPå vår inspelning sjungs rollerna som Francesca Johnson och Robert Kincaid av Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg. Skivan släpps i september och går redan att förbeställa på vår hemsida. Sångerna framförs naturligtvis även på våra konserter.

Från Broadway till Duvemåla inför Musikalstipendium

Sök vårt musikalstipendium 2016!

Från Broadway till Duvemåla MusikalstipendiumFrån Broadway till Duvemåla startades med syfte att lyfta fram svenska musikalartister som gjort stora huvudroller både i Sverige och utomlands, men som ännu inte är så kända för den stora publiken i Sverige.

För att ta det ett steg längre och både hjälpa och uppmuntra blivande musikalstjärnor och samtidigt slå ett slag för konstformen musikalteater i stort, så har vi beslutat att införa ett STIPENDIUM till unga musikalartister. SÅ alla ni som drömmer om att bli musikalstjärnor, går musikalutbildningar från gymnasienivå och uppåt och fyller max 25 år 2016 är välkomna att söka!

Stipendiet på 10 000 kr kommer att delas ut årligen och delas mellan 1-3 stipendiater. Dessutom kommer stipendiaterna att få möjlighet att medverka på en eller flera utav våra konserter runt om i landet för att få mer erfarenhet och för att bygga upp sitt CV inför framtiden.

Mer information om musikalstipendiet hittar du HÄR.

Hyllningarna från Gävle fortsätter

Arbetarbladet lyriska efter succékonserten på Gävle Teater!

Gävle Teater

Det har dykt upp ytterligare en recension från Gävle, denna gång från Arbetarbladet. And they liked it!

Du hittar hela recensionen HÄR.

 


Musikalfest fick teatern att koka

 

Fullsatt och en jublande publik som väl egentligen ville att det aldrig skulle ta slut. Men så var det också hemmaplan för många av de medverkande då föreställningen Från Broadway till Duvemåla intog Gävle Teater. Solisten och initiativtagaren till turnén Viktoria Tocca växte upp i Valbo, Glenn Edell är från Bomhus och basisten Magnus Eugenson  kommer också härifrån. Och så hade vi en kör från Solängsskolan med i flera av numren.

Men nu var det bara inte det som gjorde det. Det är något med musikaler som lockar, som får många, många att älska uppsättningarna och se dem gång på gång. Bussar fylls med människor som åker 50 mil eller mer för en musikalkväll. Uppsättningar går för fulla hus år i sträck. Hemligheten? Kanske bara att här finns bra, medryckande låtar och massor av känslor. Men inte bara det. En bra musikal har också en handling som berör och leder fram till de känslostormande höjdpunkterna. Ofta med ett starkt socialt eller moraliskt  budskap som i min favorit Les Misérables.

I Gävle Teater fick vi bara låtarna styckevis. Lite grann som att titta på trailer efter trailer för filmer. Men handlingen fanns med i bakgrunden och skapar den grund styckena står på. Ja, som när Glenn Edell kliver in i rollen som Karl Oskar från Kristina från Duvemåla och gör en fin version av sången Vildgräs. Det är mer än bara en låt utan den har sin plats i en handling vi bär med oss.

Kvällen som helhet bjöd på många guldkorn. Viktoria Toccas, klara höga stämma i Dark waltz, som ju inte är från någon musikal förklarade hon för oss. Men en hit för henne som hon prisats för. Laila Adéle fick tidigt igång publiken med handklappningar i den riviga One night only från Dreamgirls och den kontakten med publiken tappade man sedan aldrig bort.

Här fanns också självdistans och humor som då man plockade fram The song that goes like this från Monty Pythons musikal Spamalot. En drift med musikalernas alla klyschor och stora känslor.

Det som lyste kraftigast var ändå två nummer jag aldrig hört tidigare. Musikalen Broarna i Madison County har inte satts upp i Sverige ännu men Viktoria Tocca har översatt texterna och duetten med Glenn Edell i En sekund och tusen mil satt riktigt bra med starka insatser av båda. Edell balanserade skickligt sin röst mot Toccas.

Duetten med Tocca och Leila Adéle i Defying gravity från Wicked grep också tag lite extra med en spännande kontrast mellan de två rösterna. Toccas stark och kristallklar, som hämtad från operans värld, Adéles lite mer åt soulhållet.

Avslutningen fick publiken på fötterna med lite ur Phantom of the opera följt av ett Disneymedley där Solängskören fick inledda på egen hand. Naturligtvis dök också Let it go från filmen Frozen upp i slutet. Och när sedan hela ensemblen drog igång The time of my life som extranummer stod hela salen upp och klappade och sjöng med.

En mycket lyckad kväll som hade kunna få vara ännu lite längre. Det här var solister man gärna hör mer av.

 

Lars Westin
Arbetarbladet

Succékväll på Gävle teater

Gefle Dagblad ger kvällens föreställning tummen upp!

Fotograf: Christina Smedbakken

Vilken kväll! Slutsålt till sista plats och magisk stämning i publiken på underbart vackra Gävle Teater.

Stort tack till alla inblandade! ♥ ♥ ♥

Först ut med en recension är Gefle Dagblad som ger kvällens konsert betyget 4 av 5!

 


 

Gävlepubliken bjöds på en resa i musikalernas värld

En röd lampa lyser på Gävle Teater under fredagskvällen. Den tänds när samtliga platser i salongen är fyllda – och denna kväll är det precis vad de är. Ingen stol står tom när Gävlepubliken bjuds med på en resa i musikalernas värld.

När Viktoria Tocca, uppvuxen i Valbo, bestämde sig för att sätta upp en show med musikaltema, stod Gävle Teater högst på listan över turnépunkter – tillsammans med Berwaldhallen i Stockholm. Hon är inte den enda i ensamblen som har rötterna i Gävle. Basisten Magnus Eugenson är uppvuxen i staden, och sångaren Glenn Edell är från Bomhus. Ett annat lokalt element i föreställningen är Solängskolans musikprofilgrupp som agerar kör i flera akter under kvällen.

Kvällen inleds med samlad styrka på scenen under låten Circle of Life från Disneyklassikern Lejonkungen. Därefter dyker vi snabbt ned i musikaldjupen med Tonight från West Side Story. I den vackra och prisvinnande Dark Waltz får Viktoria Tocca tillfälle att demonstrera sitt breda register. Tillsammans med bas och piano, signerade Magnus Eugenson och Carina E. Nilsson, vävs i enkelheten en mycket atmosfärisk känsla fram i salongen.

Inledningsvis känns det som att sångartisterna håller tillbaka en aning. Några låtar in i föreställningen släpper dock detta helt. I Til I Hear You Sing från musikalen Love Never Dies – en sentida uppföljare till Fantomen på Operan – tar Glenn Edell verkligen ut svängarna i ett nästan överväldigande känslostarkt nummer. På samma sätt får Laila Adèle tillfälle att slå ut sin häftiga rösts vingar i ett starkt framförande av One Night Only från musikalen Dreamgirls.

Utöver starka soloakter och gruppinsatser bjuder kvällen även på flera vackra duetter. Glenn Edell visar på just den fronten ännu en av sina styrkor – nämligen förmågan att effektivt anpassa sitt framförande efter sin medsångares röst. Där Viktoria Toccas omfångsrika och starka stämma ofta överröstar sina medsångares ändrar Glenn Edell sin framtoning beroende på resten av ljudbilden. Det gör att alla numren där han deltar blir väldigt välbalanserade.

I framförandet av Do You Hear the People Sing tillsammans med Solängskören gör Glenn Edell dock en groda och glömmer bort texten. Det blir lite förvirrat, men numret blir ändå bra. Kvällen avslutas slutligen där den började med ett mysigt Disneymedley där alla artisterna deltar. Stående ovationer och extranummer sätter sedan punkt för en lyckad resa från Broadway till Duvemåla.

 

Christina Smedbakken
Gefle Dagblad

Från Broadway till Duvemåla på P4 Gävleborg

Hör Laila Adèle prata om kvällens konsert

Vår underbara solist Laila Adèle gjorde idag en intervju med P4 Radio Gävleborg inför konserten på fredag.

Lyssna på hela intervjun här!


Recension #3 från Berwaldhallen

Sajten På Scen ger lördagens föreställning betyget 4 av 5!

Här är en tredje recension från lördagens föreställning på Berwaldhallen i Stockholm, den här gången från sajten På Scen.

Du hittar hela recensionen HÄR.

Recension Berwaldhallen
Ytterligare en recension från Berwaldhallen

Musikal.net tycker till om lördagens föreställning!

Här är ytterligare en recension från lördagens succékonsert på Berwaldhallen i Stockholm, den här gången från Musikal.net.

Du hittar hela recensionen HÄR.

Recension Berwaldhallen
Fin recension av nöjd musikalbloggare!

Tummen upp hos Johan Månssons musikalrecensioner

Här är en fin recension från musikalbloggaren Johan Månsson. Gå gärna in på hans sajt om du gillar musikaler. Du hittar den HÄR.

Tack för de fina orden Johan!

Recension Berwaldhallen
Magisk kväll på Berwaldhallen

Hitsen fick publiken att dansa i salongen!

Idag hämtar vi oss efter en helt enastående konsert på Berwaldhallen i Stockholm då vi fick en näst intill fullsatt sal att stå upp och dansa i extranumret!

Vilken kväll! TACK STOCKHOLM!!!

Från Broadway till Duvemåla på P4 Radio Stockholm

Hör Viktoria Tocca prata om konsertturnén

Första recensionen inne!

Läs vad Smålandsposten tyckte om premiären i Växjö

Sålandsposten recension
Premiären avklarad - stort TACK Växjö!

Succé & stående ovationer vid premiären i Växjö

Do you hear the people sing? Ja, det gjorde vi sannerligen!

Vilken konsert! Vilket tryck! Vilken musik! Från Broadway till Duvemåla fyllde hela Växjö Konserthus med så mycket glädje och känslor!

Ett hjärtligt TACK till ALLA inblandade!

Här är ett gäng bilder från konserten, tagna av Åsa Andersson – tack Åsa!