Warning: mkdir(): No such file or directory in /home/ibwiugmg/public_html/franbroadwaytillduvemala.se/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php on line 370
Biljettrusning - två extrakonserter redan inbokade för 2020! - Från Broadway till Duvemåla

Biljettrusning – två extrakonserter redan inbokade för 2020!

Biljettrusning – två extrakonserter redan inbokade för 2020!

Trots att biljetterna för 2020 släpptes alldeles nyligen och årets höstturné inte ens har hunnit avslutas så är biljettrycket inför nästa år så stort på vissa orter att vi redan fått boka in två extraföreställningar för att möta efterfrågan!

Först ut är Vara, där vi som bekant varje gång sedan starten 2016 mötts av ett utsålt konserthus – och 2020 verkar inte bli något undantag! Utöver kvällsföreställningen den 26 september kommer vi även göra en matinékonsert kl. 15.00 samma datum. Biljetterna släpps inom kort, så håll ögonen öppna!

Dessutom återvänder vi till Kungsbacka, där vi i höstas gjorde vår första konsert någonsin. Det blev stor succé och de ville absolut att vi skulle komma tillbaka. Och så blir det alltså! Den 8 oktober intar vi åter Kungsbacka Teater för att skapa musikalmagi på högsta nivå! Biljetterna till denna konsert är redan släppta.

Som sagt, 2020 verkar bli ännu ett fantastiskt musikalår!

Ett svar

  1. […] är redan släppta och går åt i rasande takt, så vänta inte för länge om du vill säkra din plats till nästa års stora […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.