De är 2018 års mottagare av Från Broadway till Duvemålas Musikalstipendium

De är 2018 års mottagare av Från Broadway till Duvemålas Musikalstipendium

Vi är väldigt glada att kunna presentera årets TVÅ mottagare av Från Broadway till Duvemålas Musikalstipendium!

Stort grattis säger vi därför till Mattias Disman och Moa Pellegrini! Båda dessa urbegåvade unga sångare är just nu aktuella i musikalen Broarna i Madison County på Maximteatern i Stockholm.
 
 
MATTIAS DISMAN

Mattias inledde sin musikaliska resa redan i tidig ålder när han intresserade sig för körsång och dans. Gymnasieåren tillbringades på en estetisk musiklinje och kröntes med en uppsättning av Grease där Mattias gjorde rollen som Danny Zuko.

Som dansare har Mattias kunnat ses i flertalet produktioner, däribland Harry Potter, Kalle i chokladfabriken och Lejonkungen. Han är även sedan 2015 anställd som aktör och parkunderhållare på Parken Zoo i Eskilstuna.
 
 
MOA PELLEGRINI

Moa går för närvarande på Balettakademiens musikallinje i Stockholm. Hon har sedan tidigare en examen från Scengymnasiet St Erik.

Utanför skolan har Moa tillsammans med andra elever satt upp egna musikalkonserter och har bland annat varit förband/vip-underhållning för Jonas Gardell. Hon är även en frilansande sångerska och har arbetat som sagoberättare på bibliotek runt om i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.