Warning: mkdir(): No such file or directory in /home/ibwiugmg/public_html/franbroadwaytillduvemala.se/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php on line 370
Meddelande angående flyttade konserter - Från Broadway till Duvemåla

Meddelande angående flyttade konserter

Meddelande angående flyttade konserter

Flyttade konserter

Det är många som hör av sig till oss just nu och undrar vad som gäller angående de konserter som flyttats fram till i höst.

Ett e-postmeddelande med relevant information har skickats ut till alla berörda biljettköpare. Har du inte tagit emot något meddelande är troligtvis anledningen att det fastnat i ditt skräppostfilter. Detta är dessvärre inget vi har kontroll över. Så titta gärna en extra gång i skräppostmappen i din mail om du inte fått något meddelande till din vanliga inkorg.

Om du redan kollat din skräppost och ändå inte fått något meddelande ber vi dig maila till vår fantastiska projektledare Liza Wåhlinliza@woodnote.se, så ser hon till att du får all nödvändig information! ?

Samtidigt vill vi passa på att tacka för all uppmuntran och den förståelse ni alla har visat under denna för oss mycket pressade situation. Att vi har Sveriges bästa publik visste vi såklart sedan tidigare, men att ni var så här underbara har överträffat alla våra förväntningar!

Så, än en gång, STORT TACK för ert engagemang och stöd! Vi ser verkligen fram emot att få möta er alla runt om i landet i höst ?

Ta hand om er så länge – och glöm inte att tvätta händerna! ??

2 svar

 1. Ditte Poulsen skriver:

  Angående Broadway till Duvemåla i Halmstad 28 augusti. Ligger datum kvar än så länge ?

  Mvh
  Ditte

  • Från Broadway till Duvemåla skriver:

   Hej!

   I dagsläget lägger datumet kvar. Blir det några ändringar förmedlar vi det här på hemsidan samt våra sociala medier.

   Med vänlig hälsning,
   Markus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.