Warning: mkdir(): No such file or directory in /home/ibwiugmg/public_html/franbroadwaytillduvemala.se/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php on line 370
Missa inte våra sommaraktuella solister! - Från Broadway till Duvemåla

Missa inte våra sommaraktuella solister!

Missa inte våra sommaraktuella solister!

Nu är det bara veckor kvar till sommarens stora musikalfest när ”Från Broadway till Duvemåla” intar Dalhalla den 10 augusti. För er som inte orkar vänta ända tills dess tänkte vi idag tipsa om ett par av våra fantastiska solister som är högaktuella även under sommaren!

Först kan vi tipsa om Disneys helt nya version av ”Lejonkungen” som har premiär idag. Varför det? Jo, det är nämligen så att ledmotivet ”En värld full av liv” framförs av ingen mindre än vår alldeles egna Laila Adèle! Lyssna på låten här nedan:

Det är inte bara Laila som arbetar hårt även i semestertider. Den 2 augusti gör Malena Tuvung en exklusiv sommarspelning med föreställningen ”Evergreen – en hyllning till Barbra Streisand” på Mälarhöjdens Friluftsteater i Stockholm.

Det finns fortfarande platser kvar, så missa inte chansen att se artisten som Expressen kallat ”den nya Barbra Streisand” live på en av huvudstadens vackraste utomhusscener!

Boka dina biljetter via denna länk: https://www.nortic.se/dagny/event/21640

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.