Orkester

Orkester

CARINA E. NILSSON är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg med piano som huvudinstrument. Hon gjorde sitt första framträdande redan som treåring och sedan dess har musiken varit en stor del av hennes liv.

Med över 6 000 spelningar i bagaget och drygt 250 framträdanden per år är Carina utan att överdriva en av landets mest anlitade och uppskattade pianister och kapellmästare.

Hennes repertoar är fascinerande bred och innehåller allt från klassisk musik till jazz och musikal, liksom pop och gospel. Hon är även en flitigt anlitad ackompanjatör, leder att antal olika orkestrar och ensembler och har samarbetat med de flesta av landets ledande artister.

www.carinaenilsson.com

MAGNUS JOSEPHSON är född och uppvuxen i Stockholm och har sedan han tog examen från Kungliga Musikhögskolan 2004 jobbat som professionell gitarrist.

Magnus har spelat med en mängd svenska artister genom åren och har frekvent synts till som gitarrist i tv-programmen Idol och Sommarkrysset. Han har även medverkat som musiker i diverse musikaluppsättningar, däribland Jesus Christ Superstar på Göta Lejon, samt Spamalot och I hetaste laget på Oscarsteatern.

MAGNUS EUGENSON spelar elbas och kontrabas sedan 25 år. Han har under sin karriär turnerat över hela världen på scener som Royal Albert Hall och Hollywood Bowl, och har spelat med artister som Benny Andersson, Eric Gadd, Louise Hoffsten och Thorsten Flinck, för att nämna några.

www.magnuseugenson.com

FREDRIK BERGSTRÖM är utbildad vid Fridhems folkhögskola, samt Drummers Collective och The New School i New York och har sedan tidigt 90-tal spelat trummor på en professionell nivå i olika sammanhang inom pop/rock, funk/fusion, jazz och storband.

Genom åren har Fredrik spelat med artister som Mikael Rickfors, Andreas Johnson, Dan Hylander, Charlotte Perrelli, Svante Thuresson, Peter Jöback, Charlie Norman och Rikard Wolff, bland många andra.

Klicka för högupplöst version.