Sanna Martin klar för höstturnén!

Sanna Martin klar för höstturnén!

Vi är väldigt glada över att äntligen kunna meddela att Sanna Martin är klar för höstturnén av ”Från Broadway till Duvemåla”!

Sannas debut i musikalsammanhang var som nunna i Sound Of Music på Göta Lejon 1995. Sedan dess har både större och mindre roller följt i en rad föreställningar, såväl shower som pjäser, egna uppsättningar samt många fler musikaler. Senast har vi sett Sanna som Madame Giry i The Phantom of the Opera på Cirkus i Stockholm och dessförinnan som Aviatrisen i musikalkomedin Förklädet på Göta Lejon. Hon har även kunnat ses och höras i Leonard Bernsteins MASS i Oscarskyrkan, Peter Pan på Stockholm Stadsteater, My Fair Lady på Oscarsteatern och Jekyll & Hyde på Chinateatern.

Sanna har varit sångsolist i stora sammanhang som t.ex vid Stockholm Water Prize på Stadshuset och Last Night of the Proms i Konserthuset. Hon har turnerat med showen Livet, av och med Jonas Gardell och kunde senast ses i densammes senaste succé Mitt enda Liv på Maximteatern i Stockholm.

Sanna har även gett ut det egenproducerade albumet ”Min vrå av världen – 9 sånger av Peter LeMarc” och ägnar sig utöver sitt artisteri åt att skriva krönikor och coacha andra i presentationsteknik.

I Från Broadway till Duvemåla kommer Sanna Martin bl.a att framföra hits som ”The Winner Takes It All” ur Mamma Mia, ”Somewhere” ur West Side Story och ”One Night Only” ur Dreamgirls.

Andra nyheter inför hösten är att föreställningen delas upp i två akter och därmed blir längre. Bland det nya materialet som tillkommer märks låtar ur Jesus Christ Superstar, Mamma Mia och La La Land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.