Tack för den här gången Sverige!

Tack för den här gången Sverige!

Vilken resa det har varit! Efter mer än femton helt utsålda konserter, från Luleå i norr till Ystad i söder, avrundade Från Broadway till Duvemåla i helgen sin mest framgångsrika vårturné någonsin med fyra fantastiska föreställningar i Uddevalla, Göteborg, Skövde och Växjö.

Samtliga i produktionen skulle vilja rikta ett innerligt tack till alla inblandade, från samarbetspartners till ansvariga vid respektive spelställen. Utan er skulle vi inte kunna göra den här resan. Detsamma gäller givetvis även vår underbara publik som kommer på konserterna och sprider så mycket glädje och kärlek. Ni är bara bäst och vi längtar redan efter att få komma ut på vägarna och möta er igen!

Nu ser vi fram en otroligt spännande höstturné som kommer att bli vår största hittills. Inför den tackar Joachim Bergström för sig och lämnar istället över stafettpinnen till den rutinerade musikalstjärnan Alexander Lycke som bland annat medverkat i musikaler som Hair, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Miss Saigon och Chess.

Smygpremiären sker redan den 8 augusti med en unik utomhuskonsert på vackra Sund Nergården i Sörmland. Två dagar senare, den 10 augusti, är det sedan dags för sommarens stora musikalhändelse när Från Broadway till Duvemåla intar självaste Dalhalla! Sedan drar turnén igång på allvar i september med över 25 inbokade datum (hittills) över hela Sverige.

Än en gång – stort tack för den här gången!

Vi ses i höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.